Aline Bouwes:

‘Samenwerken met Marcel is buitengewoon prettig en kost me geen energie. Integendeel.’

“Voor het project ‘Didactische doorontwikkeling video-based SCT voor klinisch redeneren’ dienden we een subsidieaanvraag in bij het ministerie van OCW. Om dit project goed te kunnen uitvoeren, hadden we twee soorten mensen nodig: mensen die goed zijn in onderwijs én mensen die goed zijn in ICT. Het eerste is geen probleem. Voor het ICT-gedeelte schakelden we Marcel in.”

“Onze wensen waren duidelijk: we wilden video’s combineren met de Script Concordance Test. Al in het voortraject bewees Marcel zijn waarde. Hij dacht, al in de aanloopfase, mee over de nodige specificaties. Hij was als het ware de koppeling tussen het onderwijs en de ICT. Hij maakte een gedegen plan en zocht de verbinding tussen ICT-bedrijven en ons. Marcel bracht onze vraag en het aanbod samen. Belangrijk, want op dat vlak gaat het weleens mis.”

“Over onze samenwerking ben ik zeer positief. Hij schakelt snel en dat is fijn. Lopen wij ergens tegenaan, dan vindt hij snel een oplossing. Je merkt dat Marcel veel feeling heeft met het onderwijs en daarmee het doel van het project. Hij verliest het einddoel nooit uit het oog. En hij laat ons gebruikmaken van zijn kennis en ervaringen bij andere onderwijsinstellingen en helpt het onderwijs daarmee echt een stap verder. Samenwerken met Marcel is buitengewoon prettig en kost me geen energie. Integendeel.”

Hogeschooldocent verpleegkunde en voorzitter Curriculumcommissie aan Hogeschool Utrecht