Hans Aerts: Kijk of er een klik is

“Tegen iemand die overweegt Marcel van Brunschot in te schakelen zeg ik: ga eens met ‘m in gesprek. Als er een klik is, dan komt het met het werk ook wel in orde. Dat is mijn ervaring. Ik ken Marcel al meer dan tien jaar van projecten waarin hij heel consciëntieus en ondersteunend was. Dus ik heb geen moment geaarzeld toen er zich bij onze hogeschool een project aandiende.”

Aan het woord is Hans Aerts,  opleidingsmanager bachelor verpleegkunde bij de Hogeschool Utrecht.

iQualify implementeren
“Bij de HU helpt Marcel ons bij het gebruik van iQualify. Marcel is goed bekend met dat systeem. Dat helpt natuurlijk, maar belangrijker vind ik de passie waarmee hij te werk gaat. Marcel is helder in de communicatie, houdt zich aan zijn afspraken en hij is makkelijk benaderbaar voor de docenten. Marcel ondersteunt hen op zijn eigen, gedreven manier met het opzetten van het hele toetssysteem.”

Klinisch redeneren
“Ik zag dat het met iQualify soepel loopt en toen realiseerde ik me dat we ook een Script Concordance Test willen opzetten, waarmee hij ervaring heeft. Bij de opzet van dat systeem van klinisch redeneren gebruiken we zijn expertise ook. Daar duikt hij in en bijt zich erin vast. Je ziet gewoon dat hij weet hoe je zo’n project tot een goed einde kunt brengen.

Goed samenwerken
“Eerlijk gezegd bevalt de samenwerking met Marcel mij nog beter dan ik me had voorgesteld. Dat heeft te maken met zijn bereikbaarheid en hoe makkelijk docenten contact met hem zoeken en ondersteuning vragen. Hij zorgt ook dat ze niet afhaken. Hij houdt ze erbij.”

Deadlines halen
“Eigenlijk was mijn enige zorg dat Marcel niet op tijd de eindstreep voor de implementatie van iQualify zou halen. Maar de eerste toetsing is inmiddels achter de rug. Dus ongemerkt houdt hij ook de deadline goed in de gaten.”

Bent u niet een beetje te enthousiast over Marcel? Tja, we begrijpen elkaar goed. Er is gewoon een klik.

Hans Aerts is opleidingsmanager bachelor verpleegkunde bij de Hogeschool Utrecht.