Nadiya Malihas en Franco de Wolff: We ervaren Marcel al buitengewoon prettig persoon

“In 2016 is, met bijdragen van de Vereniging van Hogescholen, de landelijke rekentoetsbank tot stand gekomen. Verschillende hbo-verpleegkunde-opleidingen maken hier gebruik van. De toetsbank is gevuld aan de hand van een toetsmatrijs. Marcel ondersteunt de redactie en biedt functioneel support aan de beheerders van de verschillende opleidingen. Hij heeft een groot deel van het zogeheten rekenproject begeleid.”

“Marcel is extreem makkelijk bereikbaar. Mailen, via Teams overleggen, appen: een antwoord laat nooit lang op zich wachten. Zelfs als we hem laat op de avond appen. Daarnaast is het ook heel prettig dat hij zich echt inzet om de materie te leren begrijpen. De kennis over de rekentoets zit natuurlijk bij ons, maar hij spant zich echt in om zich te verdiepen in ons vakgebied, zodat hij in zijn eigen vakgebied kan excelleren.”

“Wanneer je Marcel een vraag stelt, leunt hij meestal eerst achterover, alsof hij de informatie absorbeert. Vervolgens denkt hij na over hoe hij het in het vat moet gieten. Een sterk punt van hem is dat hij altijd thuis geeft. Ook wanneer het iets buiten zijn eigen expertisegebied betreft, is hij altijd bereid om mee te denken en oplossingen te bedenken. Kortom: we ervaren Marcel als een buitengewoon prettig persoon.”

Nadiya en Franco zijn beide docent verpleegkunde en sinds 2016 lid van de landelijke redactieraad van de LOOV-rekentoets.