Rob Bal: ‘als het over zijn werk gaat, ontbrandt het vuur in hem’

“Marcel vond mijn bedrijf via Google. Hij had een WordPress-plug-in voor de Script Concordance Test nodig en vroeg mij die te ontwikkelen. Dat deed ik, in goede samenwerking met Marcel en grafisch ontwikkelaar Bas Smits.”

“Over onze samenwerking kan ik kort zijn: die was uitstekend. Dat komt omdat hij altijd zo goed voorbereid is. Marcel weet precies wat hij wil en geeft duidelijk aan wat hij verwacht en wat hij niet weet. Hij begrijpt heel goed wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van een best wel complexe plug-in. Hij staat open voor de dimensie waarin hij terechtkomt.”

“Wat hij ook goed doet, is partijen bij elkaar brengen. In een project als dit heb je te maken met verschillende partners. Hij organiseert dat goed en dat resulteerde in ons geval tot een hele efficiënte en prettige samenwerking. En een ontspannen samenwerking. Dat komt omdat hij zelf ook relaxed is. Maar als het over zijn werk gaat, ontbrandt het vuur in hem. Hij is niet alleen heel open, maar ook erg gepassioneerd. Net als ik. Waarschijnlijk is het daarom dat we zo’n goede klik hebben.”

Eigenaar websiteontwikkelingsbedrijf Robas